Головна Новини Оборона 2022 У Росії суттєво зменшується арсенал ракетного озброєння​ – Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії суттєво зменшується арсенал ракетного озброєння​ – Генштаб ЗСУ

У Росії виникли значні проблеми з виготовленням ракет

28 березня 2022, 20:22 comments1021
Поділіться публікацією:

Підприємства Росії в оборонно-промисловому комплексі, що займаються виробництвом ракет, тепер будуть працювати цілодобово. Це свідчить про те, що в окупантів суттєво зменшилася кількість ракетного озброєння. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікував Генштаб ЗСУ на сторінці у Фейсбуці.

У Росії суттєво зменшується арсенал ракетного озброєння​ – Генштаб ЗСУ

Ракетне озброєння - фото з відкритих джерел

"В умовах дій міжнародних санкцій на заборону постачання високотехнологічної продукції для російської федерації, процес імпортозаміщення матиме тривалий ефект, з огляду на відсутність близької перспективи самостійного виготовлення високотехнологічного радіоелектронного устаткування, яке є важливим компонентом технологічного процесу виготовлення ракет", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Також Генштаб Збройних сил України повідомляє, що військове керівництво Росії відновлює спроби накопичити резерви й поновити боєздатність підрозділів, які зазнали втрат протягом першого місяця війни.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ворог стягує сили для відновлення наступу на Україну — Генштаб. Російські окупанти зосереджують головні зусилля на утриманні вже зайнятих рубежів та на підготовці до нових наступальних дій. 

Також "Коментарі" писали, що в РФ заборонили вихід інтерв'ю Зеленського. Роскомнагляд заявив, що російські ЗМІ, котрі взяли інтерв'ю у президента України Володимира Зеленського, не матимуть права для публікації його на території Росії. У Роскомнагляді назвали низку ЗМІ, які брали інтерв'ю у президента України, іноагентами, які не мають права публікувати свої матеріали на території Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини