Головна Новини Оборона 2022 Удари ворожої авіації: окупант на Житомирщині обстріляв кілька громад
commentss НОВИНИ Всі новини

Удари ворожої авіації: окупант на Житомирщині обстріляв кілька громад

Унаслідок обстрілів ворога пошкоджено будинки у декількох громадах Житомирської області

31 березня 2022, 14:31 comments3195
Поділіться публікацією:

На Житомирщині внаслідок ударів ворожої авіації пошкоджені будинки мирних жителів у Гладковицькій громаді. Малинська громада також зазнала артилерійського обстрілу окупантів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Національної поліції України в Телеграмі.

Удари ворожої авіації: окупант на Житомирщині обстріляв кілька громад

Знищений будинок - фото з відкритих джерел

"Уранці 30 березня удар ворожої авіації припав на околиці села в Гладковицькій громаді. Унаслідок чого було пошкоджено житлові будинки. Вдень у Малинській територіальній громаді ворог здійнив артилерійський обстріл одного з сіл, внаслідок чого пошкоджень дістали садиби та господарські будівлі", — повідомляє Нацполіція.

Як повідомляє Нацполіція, у Житомирському районі знайдено уламки ракет у полі біля одного із сіл Старосілецької громади.

За інформацією Нацполіції, правоохоронні органи фіксують результати воєнних злочинів російських окупантів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти викрали 12-річну дівчинку під час евакуації людей із Маріуполя. Дитина намагалася евакуюватися з міста разом із місцевими жителями. Офіс генерального прокурора зазначає, що Чернівецькою обласною прокуратурою розпочато провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Також "Коментарі" писали, що на околицях Києва вже найближчими днями будуть запеклі бої — британська розвідка. Війська РФ і надалі утримують позиції на сході й заході від Києва, незважаючи на виведення деякої кількості підрозділів.

Читайте на порталі "Коментарі": Зеленський закликав світ виправити свою помилку, якої припустилися у 2014-му році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини