Головна Новини Оборона 2022 Удар по цистерні з азотною кислотою у Луганській області: вітер несе отруйну хмару на позиції окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по цистерні з азотною кислотою у Луганській області: вітер несе отруйну хмару на позиції окупантів

За словами Сергія Гайдая, місцевому населенню нічого не загрожує

9 квітня 2022, 20:05 comments2937
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Луганщині окупанти знову потрапили до цистерни з азотною кислотою. Про ситуацію на місці подій розповів голова Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай під час цілодобового телемарафону.

Удар по цистерні з азотною кислотою у Луганській області: вітер несе отруйну хмару на позиції окупантів

Фото: ТСН

У відповідь на питання провідної ситуації в регіоні Гайдай відповів наступним чином:

"Там були залишки азотної кислоти. Десь близько трьох тонн. Знову піднялася руда хмара і знову природа на нашому боці тому, що цю хмару вітер несе зараз на позиції орків. Наші захисники навіть зробили фотографію хмари, яка схожа на рудого песика, який пішов бити орків", — наголосив Гайдай.

Голова військово-цивільної адміністрації запевнив, що місцевому населенню нічого не загрожує, оскільки зона ураження біля цистерни становить не більше 550 метрів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що антиросійські настрої : як змінилося ставлення українців до росіян та московського патріархату. Як українці ставляться до антиросійських ініціатив та російської церкви.

Читайте також про те, що озвучили приблизну кількість загиблих у Чернігові – десятки тіл неможливо впізнати. У Чернігові від початку війни загинуло близько 700 людей.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, щоб ойкот сесії ЮНЕСКО : чому більше 40 держав оголосили про таке рішення. ЮНЕСКО проводитиме у 2022 році сесію Комітету всесвітньої спадщини.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Макрон, Ле Пен та російсько-українська війна : чому для України важливі вибори президента Франції. Експерти розповіли, чому, незважаючи на безліч запитань в українців до чинного президента Франції, він залишається найзручнішим для українського суспільства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини