Головна Новини Оборона 2022 У Запорізькій області ЗСУ знищили радіолокаційну станцію та десятки солдатів армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області ЗСУ знищили радіолокаційну станцію та десятки солдатів армії РФ

Українським воїнам вдалося знищити десятки окупантів та кілька одиниць їхньої військової техніки

21 квітня 2022, 11:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Запорізької області продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню живу силу та техніку. Про це розповів представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

У Запорізькій області ЗСУ знищили радіолокаційну станцію та десятки солдатів армії РФ

ЗСУ

Військовослужбовці Збройних сил України виконують завдання щодо відображення та стримування російської агресії. Протягом попередньої доби (20 квітня) нашим воїнам вдалося знищити десятки окупантів та кілька одиниць їхньої військової техніки, а саме:

• 40 військовослужбовців армії РФ (ще 60 отримали поранення);

• два танки;

• десять бойових броньованих машин;

• одну станцію радіолокації;

• шість одиниць автомобільної техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Путін наказав скасувати штурм "Азовсталі" – вибрав інший варіант. Російський президент хоче, щоб воску РФ повністю заблокував промзону "Азовсталі". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що військове керівництво ворога дало наказ вбивати військовополонених : що відомо. Розвідники дізналися про накази командування окупантів щодо полонених. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Росії відреагували на пропозицію щодо великоднього перемир'я . Росія налаштована продовжувати війну проти України. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський розповів, чому Росія не готова до мирного врегулювання війни . Зеленський також заявив, що готовий до діалогу для завершення війни. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини