Головна Новини Оборона 2022 У Запорізькій області ЗСУ знищили літак, живу силу та бронетехніку окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області ЗСУ знищили літак, живу силу та бронетехніку окупантів

ЗСУ продовжують захищати нашу країну від агресора

12 квітня 2022, 14:42 comments2005
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Захисники Запорізького краю продовжують знищувати живу силу та техніку окупантів. Про це повідомляється на офіційному сайті Запорізької обласної військової адміністрації.

У Запорізькій області ЗСУ знищили літак, живу силу та бронетехніку окупантів

ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби (11 квітня) наші воїни в Запорізькій області знищили десятки військовослужбовців та одиниць бронетехніки армії РФ:

• убито 65 окупантів;

• знищено чотири танки;

• п'ять бойових броньованих машин,

• дві реактивні системи залпового вогню

• два 122-мм міномети,

• 5 одиниць автомобільної техніки.

• збитий літак Су-34

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що ембарго на товари з РФ та імпортозаміщення в Україні: які будуть наслідки і що слід робити уряду. Експерти розповіли, чи зможе Україна відмовитися від будь-якого імпорту з країни-агресора та чи чекати на підтримку партнерів. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що готівковий курс долара стабілізується: у НБУ розповіли про ситуацію на валютному ринку. НБУ заморозив курс долара та євро до кінця війни. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів , чому світ так і не зрозумів до якої війни насправді готувалася Росія. Президент України закликає мир до жорсткіших санкцій щодо Росії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у ВП повідомили ключовий момент війни, який "змінить багато для всіх". Битва за Донецьку та Луганську області – це той ключовий момент війни, який змінить багато для всіх. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини