Головна Новини Оборона 2022 У тилу ворога: українські воїни-розвідники показали, як знищують техніку окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У тилу ворога: українські воїни-розвідники показали, як знищують техніку окупантів (ВІДЕО)

Українські розвідники знищують противника у його тилу

7 травня 2022, 23:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України дають гідну відсіч російським окупантам. Про це повідомляється на офіційній сторінці 81 окремої аеромобільної бригади у соціальній мережі Facebook.

У тилу ворога: українські воїни-розвідники показали, як знищують техніку окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські воїни-розвідники показали, як після виконання бойового завдання в тилу противника спалюють танк окупантів. Повідомляється, що екіпаж ворожої бойової машини "перед цим був "по-тихому" знищений".

"Окупанти, Ми набагато ближче, ніж ви думаєте! Завжди з'являємося там, де нас не чекають. Ми вас усіх знищимо! Слава ДШВ!", — відзначають розвідники.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що з "Азовсталі" евакуйовано всіх жінок, дітей та людей похилого віку . Верещук повідомила про маріупольську гуманітарну операцію.

Читайте також, що США готові обговорити списання зовнішнього боргу України: що думають експерти. Прес-секретар Білого дому Джен Псакі зазначила, що допомога Україні від США життєво важлива, тож прийматиме різні форми.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Зеленський назвав умову припинення переговорів із РФ: чи варто сподіватися на дипломатичне врегулювання війни. Напередодні президент Володимир Зеленський повідомив, що першим кроком для того, щоб розблокувати переговори з РФ, є відведення її військових підрозділів на позиції, які були до 24 лютого.

Також "Коментарі" повідомляли, що Угорщина проти заборони російської нафти: до чого приведе позиція Орбана і як має реагувати ЄС. Віктор Орбан заявив, щоб відучити Угорщину від російської нафти, знадобляться мільярди доларів інвестицій та доступ до частки країни у фондах ЄС боротьби з пандемією, щоб заплатити за це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини