Головна Новини Оборона 2022 У самій північній точці нашої країни знову майорить український прапор (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У самій північній точці нашої країни знову майорить український прапор (ВІДЕО)

Підрозділи ДПСУ стоять на захисті кордону України

7 квітня 2022, 13:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські прикордонники стоять на захисті державного кордону в самій північній точці України. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Північ" у соціальній мережі Facebook.

У самій північній точці нашої країни знову майорить український прапор (ВІДЕО)

ЗСУ

Над Грем'ячем, що на Чернігівщині, знову майорить прапор України.

"Підрозділи ДПС ОУВ "Северск" підняли жовто-блакитний прапор і стоять на захисті кордону на самій північній точці нашої батьківщини", — повідомляє Оперативне командування "Північ".

Також наші воїни опублікували відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що   Наслідки зриву нересту у водосховищах поки що неможливо оцінити, кажуть екологи. Рибальський промисел: як впливають бойові на стан річок і водосховищ. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що окупанти спробували оточити зону ООС — "справа нелегка, сили 1 до 8". Арестович розповів про спробу окупантів оточити зону ООС. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Зеленський закликав бізнес до креативності: як ще допомогти економіці у воєнний час. Через війну перейти до режиму часткової роботи або взагалі зупинити функціонування довелося до 85% бізнесу в Україні. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали про те, що у всіх новобудовах створять бомбосховища : це хочуть закріпити на законодавчому рівні. Керівник "Слуги народу" сподівається, що такі бомбосховища більше ніколи не знадобляться. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини