Головна Новини Оборона 2022 Ворог стягує сили для відновлення наступу на Україну - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог стягує сили для відновлення наступу на Україну - Генштаб

Ворог готується стягувати додаткові сили на територію України

28 березня 2022, 14:07 comments1991
Поділіться публікацією:

Російські окупанти зосереджують головні зусилля на утриманні вже зайнятих рубежів та на підготовці до нових наступальних дій. Як повідомляють "Коментарі", про це свідчить денне зведення Генштабу ЗСУ.

Ворог стягує сили для відновлення наступу на Україну - Генштаб

Оперативне зведення - Міноборони України

"Відзначається перегрупування з метою нарощування наступальних спроможностей для виконання завдання щодо виходу на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей.  При цьому противником продовжується нанесення ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури. Також, триває підготовка та переміщення додаткових підрозділів збройних сил РФ для ведення бойових дій на території України", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Повідомяється, що Росія планує відправити військову техніку й 150 військовослужбовців зі складу  155-ї окремої бригади морської піхоти тихоокеанського флоту. Також уже сформовано підрозділ 14-ї окремої бригади спеціального призначення Східного військового округу, який готується до відрядження у травні 2022 року.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у РФ заборонили вихід інтерв'ю Зеленського. Роскомнагляд заявив, що російські ЗМІ, котрі взяли інтерв'ю у президента України Володимира Зеленського, не матимуть права для публікації його на території Росії. У Роскомнагляді назвали низку ЗМІ, які брали інтерв'ю у президента України, іноагентами, які не мають права публікувати свої матеріали на території Росії.

Також "Коментарі" писали, що РФ вже не впевнена в успіху операцій біля узбережжя України. Британські розвідники припускають, що знищення "Саратова" стало для російських окупаційних військ несподіванкою, після чого у них виникли побоювання щодо успішності морських операцій неподалік українських берегів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини