Головна Новини Оборона 2022 У РНБО назвали основні причини російських провокацій у Придністров’ї
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО назвали основні причини російських провокацій у Придністров’ї

РНБО повідомило причини провокацій фсб рф

26 квітня 2022, 20:38
Поділіться публікацією:

Рада національної безпеки та оборони України повідомила три основні причини, чому росія посилила провокації на території невизнаного Придністров'я. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Центр протидії дезінформації при РНБО на своїй сторінці у Фейсбуці.

У РНБО назвали основні причини російських провокацій у Придністров’ї

Придністров'я - фото з відкритих джерел

Рф здійснює провокації у Придністров'ї, щоб відкрити в Одеській області додатковий фронт. Така ситуація може змусити Збройні сили України зміститися на цей напрямок, послабивши позиції в Миколаївській області.

Другою причиною провокацій є виправдання дій рф в Україні. Росія, звинувативши Україну в обстрілах у Тирасполі, виправдовує вторгнення в Україну ніби порятунком своїх солдат.

Ще одна причина провокацій — відвести увагу від Маріуполя, де з'явилися нові братські могили. Тобто рф "замітає сліди" своїх військових злочинців і намагається відвернути увагу від геноциду народу України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в окупованому Херсоні окупанти представили "нового голову Херсонської ОДА": подробиці. За інформацією народного депутата України, новим "головою" окупованого регіону став Володимир Сальдо. Він був українським політиком.

Також "Коментарі" писали, що Росія відповіла на пропозицію України провести переговори в Маріуполі. Міністерство закордонних справ Росії відреагувало на пропозицію України щодо проведення переговорів у Маріуполі. Росія відхилила пропозицію, назвавши її "театральним жестом".

Читайте на порталі "Коментарі": найбільший в історії України хабар пішов на потреби української армії. Найбільший за час існування нашої країни хабар, за допомогою якого  намагались купити керівників НАБУ  і САП, вже  перераховано  для потреб обороноздатності України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини