Головна Новини Оборона 2022 Росія відповіла на пропозицію України провести переговори в Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відповіла на пропозицію України провести переговори в Маріуполі

Лавров назвав пропозицію проведення переговорів у Маріуполі "театральним жестом"

26 квітня 2022, 16:37 comments1097
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ Росії відреагувало на пропозицію України щодо проведення переговорів у Маріуполі. Росія відхилила пропозицію, назвавши її "театральним жестом". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Росія відповіла на пропозицію України провести переговори в Маріуполі

Лавров - фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією видання, голова МЗС РФ Лавров, коли відповідав на запитання щодо перспективи переговорів у Маріуполі, повідомив, що з боку України це "театральний жест", а українці таким способом "хотіли ще одну якусь слізну сцену поставити".

Голова російського МЗС також повторив, що РФ досі чекає від президента України Володимира Зеленського відповідь на пропозиції, які були начебто передані Києву ще понад тиждень тому.

"Якщо йдеться про серйозну налаштованість на роботу в рамках переговорів, то краще б вони відповіли на наші пропозиції, які вже більш як 10 днів перебувають на їхньому боці, і про які, як з'ясувалося, Зеленський навіть не чув", — заявив Лавров.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти вигадали нову причину для загроз Україні. Москва через ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна перейшла до нових загроз Україні. Тепер Україні загрожують посиленням агресії "з урахуванням того, що відбувається у Придністров'ї". Денис Пушилін вже вирішив озвучити плани щодо окупації нових територій України, а не лише всіх Донецької та Луганської областей, як повідомлялося ще раніше.   

Також "Коментарі" писали, що Ірина Верещук дала поради українцям і розповіла про свою роботу. В інтерв'ю Ранок з Україною віце-прем'єрка Ірина Верещук розповіла, що їй допомагає в роботі з обміну, відкриття коридорів для населення, де зараз її родина та дала поради українським жінкам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини