Головна Новини Оборона 2022 "У Путіна немає шансів виграти": Кулеба звернувся до Заходу з проханням
commentss НОВИНИ Всі новини

"У Путіна немає шансів виграти": Кулеба звернувся до Заходу з проханням

Міністр закордонних справ України зробив заяву

3 березня 2022, 13:37 comments1020
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що у президента Росії Володимира Путіна немає шансів на перемогу у війні проти України і звернувся з проханням до країн Заходу. Таку заяву зробив Кулеба на своїй сторінці у Twitter.

"У Путіна немає шансів виграти": Кулеба звернувся до Заходу з проханням

Жителі Енергодару блокують російських окупантів - Twitter Дмитра Кулеби

"Це справжня народна війна за Україну. У Путіна немає шансів перемогти. На цьому фото мирні жителі вчора блокували російських окупантів в Енергодарі. Одне із сотень таких фото та відео. Нам потрібні партнери, щоб допомогти Україні захистити себе. Особливо у повітрі. Закрий небо негайно!" – написав Дмитро Кулеба у Twitter.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у РНБО спростували черговий фейк Кремля про ЗСУ та "живий щит" із іноземців. Ворожа пропаганда повідомляє, що президент РФ Путін зробив заяву, що окупанти "делают все возможное, чтобы обеспечить возвращение индийских студентов из Харькова на родину", бо вони "взяты в заложники украинскими силовиками, которые используют их как живой щит". У Центрі протидії дезінформації повідомили, що Україна максимально допомагає евакуації іноземців.

Також "Коментарі" писали, що Укрзалізниця надала ЗСУ вагони-рефрижератори для вивезення тіл росіян. Укрзалізниця повідомляє, що нині вагони вже знаходяться на залізничних станціях і очікують на повне навантаження. Окрім цього, за інформацією Укрзалізниці, зараз відпрацьовуєються регламент руху таких вагонів, враховуючи санітарну відстань від інших поїздів та населених пунктів.

Читайте на порталі "Коментарі": В СБУ знову затримали кілька диверсантів на території України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини