Головна Новини Оборона 2022 Укрзалізниця надала ЗСУ вагони-рефрижератори для вивезення тіл росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрзалізниця надала ЗСУ вагони-рефрижератори для вивезення тіл росіян

Наразі обговорюється регламент руху таких поїздів

3 березня 2022, 10:58
Поділіться публікацією:

Укрзалізниця надала Збройним силам України вагони-рефрижератори для вивезення тіл загиблик російських військових. Таку заяву зробили у прес-центрі компанії. Про це повідомляє Суспільне.

Укрзалізниця надала ЗСУ вагони-рефрижератори для вивезення тіл росіян

Вагон - фото з відкритих джерел

"Перед Укрзалізницею було поставлене завдання направити 20 вагонів для вивезення 200-х російської армії зі станції Фастів, Одеса-Застава, Подільськ, Мерефа, Запоріжжя. Вантажопідйомність одного вагона-рефрижератора 50 тонн, тобто зможемо вивезти 10 тис. убитих солдатів російської окупаційної армії", — заявили у пресцентрі компанії.

Укрзалізниця повідомляє, що нині вагони вже знаходяться на залізничних станціях і очікують на повне навантаження.

Окрім цього, за інформацією Укрзалізниці, зараз відпрацьовуєються регламент руху таких вагонів, враховуючи санітарну відстань від інших поїздів та населених пунктів.

"Ці вагони будуть задіяні виключно для перевезення вбитих окупантів російської армії. Українські солдати, які загинули, евакуйовуються силами ЗСУ, без застосування рухомого складу УЗ", — зазначили в Укрзалізниці.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Україні хочуть запровадити довічне за держзраду та диверсії. Правоохоронний комітет Верховної Ради підтримав законопроект №7116 "Ні кроку назад!", яким запропонував посилити покарання за держзраду. Парламентарі вважають, що потрібно посилити покарання за державну зраду та диверсії у воєнний час.

Також "Коментарі" писали, що народні депутати України звернулися до ВООЗ та Червоного Хреста. Україна просить Червоний Хрест, Українську Медичну Асоціацію США, ВООЗ допомогти населенню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини