Головна Новини Оборона 2022 У небі над Одеською областю ЗСУ знищили ще один літальний апарат окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Одеською областю ЗСУ знищили ще один літальний апарат окупантів

Наші воїни збили вже понад 150 БПЛА армії РФ

18 квітня 2022, 18:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України знищили черговий літальний апарат супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Повітряного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

У небі над Одеською областю ЗСУ знищили ще один літальний апарат окупантів

ЗСУ

Як стало відомо, сьогодні, 18 квітня, у небі над Одеською областю військовослужбовці зенітного ракетного підрозділу Повітряних Сил Збройних Сил України знищили безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня армії окупантів, який здійснював повітряну розвідку.

Довідково: станом на ранок 18 квітня наші воїни збили вже понад 150 БПЛА армії РФ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що примусова депортація українців до РФ та розшук зниклих безвісти: коментує адвокат. Які юридичні механізми повернення депортованих/викрадених/полонених українців та якими правами вони користуються. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що відомо, скільки об'єктів культурної спадщини знищили російські окупанти в Україні. Російські окупанти знищили багато пам'яток на території України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що глава Луганської ОВА пояснив, чому ЗСУ відійшли з Кремінної — "не треба шукати зраду". Гайдай пояснив, чому не потрібно шукати зради у діях ЗСУ. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що розшук зниклих громадян у період війни: в Україні створюють нове відомство. В Україні призначать Уповноваженого з розшуку осіб, які зникли безвісти за особливих обставин. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини