Головна Новини Оборона 2022 У небі над Харківською областю ЗСУ знищили літак окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Харківською областю ЗСУ знищили літак окупантів (ВІДЕО)

Два пілоти збитого винищувача встигли катапультуватись

21 квітня 2022, 15:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українським воїнам вдалося збито винищувача армії РФ у небі над Харківською областю. Про це повідомив радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

У небі над Харківською областю ЗСУ знищили літак окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

За словами Антона Геращенка, Збройні сили України збили літак супротивника на Ізюмському напрямку.

" Два пілоти катапультувались, їх пошуки ведуться", — повідомив Антон Геращенко.

Також радник Міністра МВС опублікував відео з місця подій. На кадрах можна побачити падаючий літальний апарат.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що вже дві країни офіційно визнали військові злочини РФ в Україні геноцидом. Країни Прибалтики назвали речі своїми іменами – злочини окупантів – геноцидом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що на Банковій відреагували на заяву Путіна про відмову штурмувати "Азовсталь". Радник голови ВП вважає, що окупанти таким чином планують посилити війська на Донеччині. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Твері горить будівля НДІ-2 Міноборони Росії — у Москві можуть знову заявити про український слід. Вогонь охопив майже всю будівлю. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що кремлівські ЗМІ запустили фейк про "розстріл" людей на Одещині — "класика бандерівського жанру". Центр стратегічних комунікацій у своєму повідомленні наголошує, що насправді саме НКВС займалося створенням псевдобоївки УПА, щоб дискредитувати спротив українського народу. Російські пропагандисти розповсюджують інформацію про розстріл людей працівниками СБУ. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини