Головна Новини Оборона 2022 У небі над Дніпром знищено крилату ракету окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Дніпром знищено крилату ракету окупантів

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

12 березня 2022, 10:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські сили ППО знищили ворожу крилату ракету у небі над Дніпропетровщиною. Про це повідомляє Повітряне командування "Схід" на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

У небі над Дніпром знищено крилату ракету окупантів

ЗСУ

Сьогодні вранці, 12 березня, у Дніпрі пролунав сигнал повітряної тривоги. Як стало відомо, системи ППО України перехопили ворожу крилату ракету.

"Підрозділом Дніпровської зенітної ракетної бригади знищено ворожу крилату ракету над Дніпром", — зазначили у ВК "Схід".

Також наші захисники наголошують, що ворог, отримуючи значні втрати у наземних операціях, підступно завдає повітряних ударів. Проте наші воїни ППО 24/7 стежать за небом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Зеленський і Байден провели найдовшу розмову : про що говорили. Телефонна розмова президентів України та США тривала близько 50 хвилин. У свою чергу Володимир Зеленський у Twitter повідомив, що у розмові з Джо Байденом спробував донести американській стороні, як відбуваються воєнні дії в Україні.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Збройні сили України вразили чотири вертольоти та безпілотний літальний апарат окупантів. Також наші аси провели повітряні бої із супротивником, який мав чисельну перевагу. Усі наші пілоти повернулися без втрат.

Читайте також про те, що з початку війни росіяни вбили більше мирних українців , ніж військових – Рєзніков. Україна помститься за кожного українця, кожен російський терорист відповість за скоєні проти людства злочини.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що система колективної безпеки померла : як зміниться світ після російсько-української війни. Поразка РФ у війні проти України автоматично призведе до розпаду недоімперії Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини