Головна Новини Оборона 2022 У МВС повідомили, де очікують найголовнішу битву війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС повідомили, де очікують найголовнішу битву війни

МВС повідомило, що весь театр бойових дій перемістився на Донбас

13 квітня 2022, 19:52 comments1622
Поділіться публікацією:

Російські війська хочуть здобути чисельну перевагу й про це було зрозуміло ще з першого моменту. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі 24 каналу.

У МВС повідомили, де очікують найголовнішу битву війни

Окупанти - фото з відкритих джерел

Денисенко також зазначив, що поки не відомо, про які числа йдеться, однак окупанти намагатимуться нарощувати особовий склад.

"Наразі росіяни безперервно обстрілюють Харків, продовжуються обстріли на Луганщині. Це Рубіжне, Сєвєродонецьк, Лисичанська і Попасна", — зазначив Денисенко під час ефіру.

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ, безперервні бої також ідуть в Маріуполі. Однак важко вважати це початком другої фази або закінченням першої.

"Весь театр бойових дій перемістився на Донбас і саме там зараз очікують найголовнішу битву, як мінімум, одного з етапів цієї війни," — повідомив Вадим Денисенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Міноборони назвали напрямки найвищої активності військ росії. Також зазначається, що росія продовжує перекидати підрозділи зі Східного ВО до районів оперативного призначення в Україні. Також триває інтенсивна підготовка особового складу окупантів.

Також "Коментарі" писали, що в ОП спрогнозували подальшу долю Медведчука — "вистачить йому пожиттєво". Радник голови Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що після рішення суду щодо затриманого нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука його долю буде вирішувати президент України Володимир Зеленський. Також радник голови ОП додав, що Медведчук має дати показання, які допоможуть Україні дізнатися, як росія готувала війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини