Головна Новини Оборона 2022 У Міноборони назвали напрямки найвищої активності військ росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони назвали напрямки найвищої активності військ росії

Ворог зосереджує зусилля для підготовки нового наступу

13 квітня 2022, 19:12
Поділіться публікацією:

Основні зусилля російська армія продовжує зосереджувати на підготовці наступу на сході України, щоб встановити повний контроль над територіями Донецької та Луганської областей і забезпечити стійкий сухопутний коридор з окупованого Криму. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

У Міноборони назвали напрямки найвищої активності військ росії

Олександр Мотузяник - Міністерство оборони України

"Ворог продовжує створювати угруповання військ, нарощує систему управління та матеріально-технічного забезпечення, вживає заходів з підвищення ефективності системи вогневого ураження. З цією метою противник  посилює підрозділи ракетних військ і артилерії оперативно-тактичними ракетними комплексами", — заявив Мотузяник.

Також зазначається, що росія продовжує перекидати підрозділи зі Східного ВО до районів оперативного призначення в Україні. Також триває інтенсивна підготовка особового складу окупантів.

"Ворог також посилює можливості своєї повітряної розвідки за рахунок збільшення у частинах кількості БпЛА. Наразі найбільша активність противника фіксується на Слобожанському та Донецькому напрямках", — зазначив спікер Міністерства оборони України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в ОП спрогнозували подальшу долю Медведчука — "вистачить йому пожиттєво". Радник голови Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що після рішення суду щодо затриманого нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука його долю буде вирішувати президент України Володимир Зеленський.

Також "Коментарі" писали, що Німеччина готова постачати Україні важке озброєння. Постачання Берліна важкого озброєння в Україну відбуватимуться дуже швидко. Усі партнери з коаліції у Німеччині змогли дійти такого рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини