Головна Новини Оборона 2022 У містах навколо Києва окупанти знищують місцеве населення - Арестович
commentss НОВИНИ Всі новини

У містах навколо Києва окупанти знищують місцеве населення - Арестович

Арестович повідомив, що російські окупанти ґвалтують і вбивають жителів міст навколо Києва

17 березня 2022, 14:57
Поділіться публікацією:

Російські окупанти грубо та масовано знищують місцеве населення в містах навколо Києва. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Олексій Арестович під час брифінгу.

У містах навколо Києва окупанти знищують місцеве населення - Арестович

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

"У містах навколо Києва систематично спостерігається застосування насильства проти місцевого населення. Якщо раніше такі випадки були поодинокі, то наразі ситуація погіршилася. Російська армія навмисне знищує українське населення. Це геноцид. Таких випадків сотні, навіть не десятки", — повідомив Арестович на брифінгу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Держекоінспекції підрахували, на яку суму окупанти вже вкрали українську воду. Внаслідок військової атаки російськими окупантами 24 лютого було взято під повний контроль усі гідротехнічні споруди Північно-Кримського каналу, що регулювали водопостачання води з Каховського водосховища нижнього басейну річки Дніпро до півострова Крим.

Також "Коментарі" писали, що додаток Starlink завантажили рекордну кількість разів за добу в Україні. Додаток Starlink дозволяє отримати доступ до широкосмугового інтернету від Space-X в зонах, де не було інтернет-покриття, або воно було дуже поганим. Через застосунок гаджет отримує доступ до супутника й мережа інтернет працює нормально завдяки такій технології.

Читайте на порталі "Коментарі": Арестович пояснив, чи можливо зараз деблокувати Маріуполь. За словами Арестовича, російські окупанти спричинили в Маріуполі гуманітарну катастрофу. У таких складних умовах серед тих марупольців, що залишилися в місті, окупанти одразу починають поширювати пропаганду, зокрема фейки, що покликані розсварити людей і розколити думки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини