Головна Новини Оборона 2022 Деблокування Маріуполя: Арестович пояснив, чи можлива зараз така операція
commentss НОВИНИ Всі новини

Деблокування Маріуполя: Арестович пояснив, чи можлива зараз така операція

Арестович пояснив, чи можливо зараз деблокувати Маріуполь

17 березня 2022, 14:37 comments1618
Поділіться публікацією:

Українські війська наразі скуті ударами російських окупантів на північ від Волновахи та в зоні ОСС, пересуватися від Запоріжжя до Маріуполя складно, а дорога далека — майже 300 кілометрів степом під обстрілами російської авіації. Як повідомляють "Коментарі", таке пояснення надав під час брифінгу радник Офісу президента Олексій Арестович. Саме так Арестович пояснив, чому українська армія не вдається до значних спроб деблокування Маріуполя, де ворог проводить справжній геноцид.

Деблокування Маріуполя: Арестович пояснив, чи можлива зараз така операція

Зруйнована будівля в Маріуполі - фото з відкритих джерел

"У мережі поширюється інформація про те, що начебто українська влада кинула Маріуполь напризволяще. Маріуполь – тема №1 для президента України і дипломатії", — повідомив Арестович.

За словами Арестовича, російські окупанти спричинили в Маріуполі гуманітарну катастрофу. У таких складних умовах серед тих марупольців, що залишилися в місті, окупанти одразу починають поширювати пропаганду, зокрема фейки, що покликані розсварити людей і розколити думки.

Як повідомляли раніше "Коментарі", з початку війни російські окупанти завдали по Житомирській області 57 авіаударів, у результаті чого загинули 43 людини. За словами голови Житомирської ОВА, російські окупанти зруйнували й пошкодили бальше 200 будівель.

Також "Коментарі" писали, що додаток Starlink завантажили рекордну кількість разів за добу в Україні. Так, зафіксовано 21 000 завантажень 13 березня в App Store та Google Play. Додаток Starlink дозволяє отримати доступ до широкосмугового інтернету від Space-X в зонах, де не було інтернет-покриття, або воно було дуже поганим. Через застосунок гаджет отримує доступ до супутника й мережа інтернет працює нормально завдяки такій технології.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини