Головна Новини Оборона 2022 У Маріуполі вороги щодня втрачають танки та роту солдат - «Азов»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі вороги щодня втрачають танки та роту солдат - «Азов»

Українські війська завдають значних втрат окупантам у Маріуполі

1 квітня 2022, 21:35 comments3657
Поділіться публікацією:

Поблизу Маріуполя російські окупанти щодня втрачають до чотирьох танків і взвод чи роту солдат. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив начальник штабу "Азов" Богдан Кротевич в ефірі Belsat TV.

У Маріуполі вороги щодня втрачають танки та роту солдат - «Азов»

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

"З 1 березня Маріуполь знаходиться в облозі, а на даний момент наші війська ще тримають місто, проте частково. Частково противник закріпився в місті. Коли ми підраховували його сили десь тиждень тому, це було близько 14 тисяч військовослужбовців сил рф так званих л/днр та найманців типу чеченців, які в інстаграмі воюють, та батальйонів ПВК. На даний момент наші сили продовжують знищувати ворога. Кожен день противник втрачає десь до чотирьох танків, а то й більше іноді, та взвод або роту солдат", — повідомив Кротевич.

Кротевич зазначив, що українські військові вже протягом місяця захищають місто, а бойових дух захисників тримається на висоті.

Начальник штабу "Азов" зазначив, що багато чого бачив на війні, однак ті злочини, які вчиняють російські окупанти, абсолютно жахливі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", неонацистські символи Z та V тепер офіційно під забороною в Україні. Верховна Рада зробила важливий крок, щоби на офіційному рівні заборонити ці позначення в Україні, а також визнати Росію державою-терористом.

Також "Коментарі" писали, що Британія порадила Україні не поспішати з укладанням мирної угоди з РФ. Влада Британії стурбована тим, що США, Франція та Німеччина підштовхнуть Україну до "врегулювання" питання й можуть піти на значні поступки в мирних договорах із Кремлем.

Читайте на порталі "Коментарі": у МЗС розповіли, у якому разі на українській території з'являться миротворці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SB

2 квітня 2022, 07:13

Тобто, це ваші фашистокацяпські сини, які не отримавши, як слід, військової підготовки, не маючи, як слід, озброєння, прийдуть на поживу нашим 35-45-річним мужикам, які є цвітом української піхоти, неймовірно злі, котрі щойно спалили елітні дивізії, з контрактників, з бойовим досвідом тощо, буде свіжий кацяпський фарш і кроваві пельмені, Смерть паРаші, смерть кацяпомоскалям. Батько наш Бандера, Україна Мати будемо кацяпів день і ніч вбивати. Слава Україні, Слава Українцям. Слава Українській Армії.


Новини