Головна Новини Оборона 2022 Британія порадила Україні не поспішати з укладанням мирної угоди з РФ: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Британія порадила Україні не поспішати з укладанням мирної угоди з РФ: у чому причина

Джонсон назвав Путіна брехуном і порадив не укладати договори з Росією

1 квітня 2022, 16:11 comments1070
Поділіться публікацією:

Британія порадила Україні не поспішати укладати мирний договір з Росією. Джонсон також назвав Путіна "брехуном". Як повідомляють "Коментарі", про це пише The Times.

Британія порадила Україні не поспішати з укладанням мирної угоди з РФ: у чому причина

Джонсон - фото з відкритих джерел

Як повідомило високопоставлене джерело в уряді, влада Британії стурбована тим, що США, Франція та Німеччина підштовхнуть Україну до "врегулювання" питання й можуть піти на значні поступки в мирних договорах із Кремлем.

За опублікуваною інформацією, у Британії наразі є побоювання, що союзники "надто прагнуть", щоб Україна уклала якнайшвидше мирну угоду. Зазначається, що договір має бути підписаним лише тоді, коли Україна буде в максимально вигідній позиції.

На вихідних під час телефонної розмови Джонсон сказав Зеленському, що Путін — "брехун і тиран", який проводить переговори навмисно, щоб "виснажити вас і змусити піти на поступки".

Зеленський під час розмови також висловив занепокоєння стосовно перебігу переговорів і щодо того, чи справді Росія використовує їх для посилення власних сил і зміни позиції.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти використовують українських дітей як живий щит при переміщенні колон техніки — розвідка. За інформацією ГУР Міноборони, окупанти використовують українських дітей ще як заручників, тобто як гарантію, що місцеві жителі не будуть видавати координати переміщення окупантів українській армії.

Також "Коментарі" писали, що війна стала "стратегічною катастрофою" для Росії: у Білому домі назвали головну проблему Кремля. За даними США, санкції завдають значної шкоди економіці Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини