Головна Новини Оборона 2022 У Маріуполі окупанти завдали удару по будівлі ДСНС (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі окупанти завдали удару по будівлі ДСНС (ВІДЕО)

Окупанти обстріляли рятувальників

10 березня 2022, 17:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти продовжують обстрілювати Маріуполь. Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

У Маріуполі окупанти завдали удару по будівлі ДСНС (ВІДЕО)

Війська РФ

Як стало відомо, сьогодні, 10 березня, окупанти завдали удару по будівлі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Ціляються за рятувальниками, які ризикують своїм життям розбираючи завали, після вибухів від 500-тонних некерованих бомб. Діти, вагітні жінки, лікарі, рятувальники… коли у них буде дно? ", — зазначає Геращенко.

Також до посту було прикріплене відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про війну в Україні: Байдена та його команду чекає важкий етап – треба ухвалювати рішення. У США немає чіткого бачення, як довго триватиме війна в Україні. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також на сайт "Коментарі" про те, що на Дніпропетровщині вороги завдали двох ракетних ударів по аеропорту. Удар стався у Лозуватці. Зазначається, що внаслідок обстрілу ніхто не постраждав. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Кулеба звернувся до ЄС із закликом ухвалити історичне рішення щодо України. Дмитро Кулеба звернувся до лідерів ЄС – просить не відкладати рішення щодо членства України в Євросоюзі. Читайте про це на нашому сайті.

"Коментарі" писали про те, що уряд розроблятиме державну програму для відновлення населених пунктів. В Україні створюють програму розвитку та відновлення міст. Для кожного міста, яке було обстріляне, уряд розробить спеціальну державну програму його відбудови. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини