Головна Новини Оборона 2022 У Херсоні точаться бої: людей просять не виходити на вулицю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні точаться бої: людей просять не виходити на вулицю

Херсон перебуває під контролем України

1 березня 2022, 11:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні, 1 березня, керівник виконавчого апарату обласної ради у Херсонській обласній раді Юрій Соболевський повідомив про те, що у місті Херсон точаться бої.

У Херсоні точаться бої: людей просять не виходити на вулицю

Війська РФ

Повідомляється, що на данный момент у місті неспокійно.

"Жителі ХБК та Шуменського мікрорайону — прохання не виходити на вулицю найближчим часом! Йде бій!", — пише Юрій Соболевський.

Також Соболевський зазначив, що місто Херсон перебуває під контролем України.

"Херсон під контролем України і завжди буде українським!", — наголосив він.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що нардеп вважає, що Лукашенко вже готовий зрадити Путіна — йдуть торги про те, скільки заплатять. Олексій Гончаренко вважає, що Захід може спробувати розколоти окупантів. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що "Херсон – все ще Україна": мер розповів про ситуацію в оточеному місті. Армія РФ поставила блокпости на в'їздах до Херсона, але місто не здали. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що прокурор Гааги розпочав розслідування злочинів Росії проти України. У Гаазі планують розслідувати злочини Путіна. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про п'ятий день вторгнення : Україні йде нова допомога, а Росії – нові пакети санкцій. Війська та техніка агресора підібралися впритул до столиці, але Київ тримає оборону. Харків, Миколаїв, Суми залишаються у кільці ворожих військ, але офіційно під контролем України. Докладно про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини