Головна Новини Оборона 2022 У Херсоні російський агресор бере у полон цивільних - голова ОДА
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні російський агресор бере у полон цивільних - голова ОДА

До полону окупантів потрапляють цивільні

1 березня 2022, 11:28 comments1433
Поділіться публікацією:

У Херсоні російські окупанти беруть у полон мирних жителів. Таку заяву зробив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута на своєму каналі у Telegram. Про це повідомляє Укрінформ.

У Херсоні російський агресор бере у полон цивільних - голова ОДА

Обстріляний окупантами Херсон - фото з відкритих джерел

"У Херсоні вже є випадки, коли рашисти взяли до полону цивільних людей! Один такий випадок стався у Шуменському", — йдеться у повідомленні голови Херсонської ОДА.

Геннадій Лагута закликає людей залишатися вдома. 

Згідно з опублікованою інформацією станом на 8:30 у Херсоні, зокрема в Шуменському мікрорайоні, зранку з'явилося чимало окупантів. Повідомляється, що вони наразі просто ходять по вулицям і нікого не чіпають.

Також повідомляють, що чутно постріли в районі Епіцентру на ХБК та поблизу ТЕЦ,

Як повідомляли раніше "Коментарі", мер Херсона розповів про ситуацію в оточеному місті. Армія РФ поставила блокпости на в'їздах у Херсон, але місто не здали. Мер Херсона повідомляє, що наразі працює у своєму кабінеті й координує роботу міських служб, щоб люди мали можливість прокинутися вранці у спокійному місті. Колихаєв звернувся до жителів міста з проханням зберігати розсудливість та спокій і не виходити на вулицю під час комендантської години. Мер Херсона також висловив прохання не вступати ні з ким в агресивні переговори  й не провокувати супротивників на конфлікти. 

Також "Коментарі" писали, що у Херсоні точаться бої: людей просять не виходити на вулицю. Повідомляється, що на даний момент у місті неспокійно. 1 березня, керівник виконавчого апарату обласної ради у Херсонській обласній раді Юрій Соболевський повідомив про те, що у місті Херсон тривають бойові дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини