Головна Новини Оборона 2022 У Херсоні російські окупанти зайняли будівлю мерії: мер міста повідомив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні російські окупанти зайняли будівлю мерії: мер міста повідомив подробиці

У будівлю Херсонської міськради в понеділок увійшли озброєні люди

25 квітня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:

У Херсоні російські окупанти ввійшли до будівлі Херсонської міськради й зайняли її. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Херсона Ігор Колихаєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

 У Херсоні російські окупанти зайняли будівлю мерії: мер міста повідомив подробиці

Окупанти в Херсоні - фото з відкритих джерел

"Сьогодні ввечері в будівлю Херсонської міськради увійшли озброєні, забрали ключі, змінили нашу охорону на свою", — повідомив Колихаєв.

Також мер Херсона зазначив, що коли він виїжджав із мерії о 19:45, то український прапор тоді ще майорів над будівлею.

"Подробиці пізніше. Я з вами", — додав міський голова Херсона.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Bellingcat назвали ключову мету Путіна в Україні до 9 травня. У разі невдачі агресор може вдатися до терористичних заходів, прогнозує експерт. Керівник проекту розслідувань зазначив, що військово-політичному керівництву РФ все складніше і складніше приховати паніку. Є невизначене бажання продати росіянам бодай якусь "перемогу" до 9 травня. 

Також "Коментарі" писали, що окупанти завдали ракетних ударів в чотирьох областях. За добу окупанти знову випустили ракети по українських містах — заводах, залізниці та іншій інфраструктурі. В ніч на 25 квітня були ракетні удари у Вінницькій, Полтавській, Львівській та Рівненській областях.

Читайте на порталі "Коментарі": ворог несе втрати на південному фронті. Українські воїни відбили атаки ворога та пошкодили 13 одиниць танків і бронетранспортерів. Тактичні групи ворога відступили. Військові отримали перехват розмов росіян, за попередньою інформацією, російський "загородзагін" днями розстріляв 30 своїх військових, які відступили, а їх тіла спалили в крематоріях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини