Головна Новини Оборона 2022 У Чорнобаївці російські окупанти розгромили ракетою власну техніку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чорнобаївці російські окупанти розгромили ракетою власну техніку

Російські окупанти в Чорнобаївці запустили ракетою самі у себе

22 березня 2022, 21:01 comments3164
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив про невдалий пуск ракети російськими окупантами в Чорнобаївці, що в Херсонській області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Арестовича на сторінці у Фейсбуці.

У Чорнобаївці російські окупанти розгромили ракетою власну техніку

Аеропорт Чорнобаївки - Reuters

За словами Арестовича, російські окупанти самі вдарили по своїй же техніці, здійснивши невдалий запуск ракети ППО.

"Ракета пішла вгору, перекинулася і впала вниз точно на скупчення техніки. Почалася пожежа. Коротше, Чорнобаївка 7,5”, — повідомив Арестович на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також Арестович написав, що вночі російські війська з району аеродрому розпочали залпи "Смерчами" по Миколаєву. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, як Житомирщина готується до ймовірного вторгнення Білорусі. Українська розвідка заявила, що Білорусь може розпочати вторгнення на територію України на боці РФ. Мер Житомира повідомив, чи готова область до вторгнення Білорусі.

Також "Коментарі" писали, що десантники збили російську крилату ракету, що летіла на українське місто. Наші воїни, що захищають країну в лавах десантників, знищили влучним пострілом над одним із населених пунктів Миколаївської області крилату ракету ворога, що була направлена на Кропивницький. 

Читайте на порталі "Коментарі": голова Полтавської ОВА повідомив про ймовірність просування ворожих сил на Полтавщину. Голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін заявив, що минулої доби точилися бої під Тростянцем, де ворог зазнав втрат і де українські військові зірвали наступ окупантів. Також Лунін наголосив, що Полтавщина залишається надійним тилом і займається гуманітарною допомогою та переселенцями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини