Головна Новини Оборона 2022 "Стугна" в дії: закарпатські військові знищили російський танк (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Стугна" в дії: закарпатські військові знищили російський танк (ВІДЕО)

Українські військові влучили в російський танк навіть попри те, що він рухався

21 квітня 2022, 13:41
Поділіться публікацією:

Бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади завдяки протитанкому ракетному комплексу "Стугна" ліквідували танк окупантів Т-72. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила Закарпатська бригада на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Стугна" в дії: закарпатські військові знищили російський танк (ВІДЕО)

ЗСУ - фото з відкритих джерел

Випущена ракета підірвала бойову машину російських військових, яка знаходилася майже за 5 кілометрів від ракетного комплексу. Від моменту пострілу до знищення бойової машини пройшла 21 секунда. Як повідомляє Запорізька бригада, навіть попри те, що танк їхав, а не стояв на місці, оператору ПТРК вдалося влучити в нього.

"На такі далекі відстані не працює ні шведсько-британський протитанковий комплекс NLAW (він найбільш ефективний на малих відстанях, до 600 метрів), ні американський Javelin (який ефективний до 2,5 кілометрів). А українська "Стугна" знищила танк, що рухався, за 4,5 кілометра від неї", — йдеться в повідомленні Закарпатської бригади.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Запорізькій області ЗСУ знищили радіолокаційну станцію та десятки солдатів армії РФ. Захисники Запорізької області продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню живу силу та техніку. Військовослужбовці Збройних сил України виконують завдання щодо відображення та стримування російської агресії.

Також "Коментарі" писали, що Путін наказав скасувати штурм "Азовсталі" - вибрав інший варіант. Офіційний ресурс Кремля повідомляє, що президент РФ заслухав звіт глави Міноборони РФ Шойгу про те, як просувається війна проти України. Окремо було заслухано звіт про те, як проходять бойові дії в заблокованому російськими військами Маріуполі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини