Головна Новини Оборона 2022 Столтенберг назвав мету Путіна у війні в Україні - "ми очікуємо великого наступу РФ"
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг назвав мету Путіна у війні в Україні - "ми очікуємо великого наступу РФ"

НАТО попереджає, що немає жодних ознак, що Путін змінив свою мету у війні

7 квітня 2022, 21:14 comments1077
Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг наголосив, що немає жодних ознак того, що президент РФ змінив мету війни проти України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Столтенберг зробив на брифінгу у Брюсселі за підсумками дводенного засідання глав МЗС країн-членів Альянсу.

Столтенберг назвав мету Путіна у війні в Україні - "ми очікуємо великого наступу РФ"

Єнс Столтенберг - фото з відкритих джерел

"Найлегший спосіб зупинити цю війну полягає у тому, аби президент Путін вивів усі свої війська і припинив війну, і сів за стіл переговорів і брав участь у серйозних дипломатичних зусиллях для пошуку рішення. Але ми повинні бути реалістичними, і ми не маємо ознак того, що президент Путін змінив свою загальну мету, і вона полягає у контролі над Україною і досягненні значних воєнних перемог на полі бою", — заявив Столтенберг.

За словами Столтенберга, варто очікувати великого наступу Росії на Сході України.

"Ми не бачимо російського відступу, а те, що ми бачимо, що Росія перегруповує і переміщує сили, перевозить з північної України, але у той же час, переміщує ці сили на схід, і ми очікує великої битви на Донбасі, великого російського наступу", — зазначив Столтенберг.

Як заявив генсек НАТО, саме з цієї причини сьогодні країни-члени НАТО наголосили на терміновості надання більшої підтримки для України.

"Це також є причиною, чому ми повинні звичайно працювати для швидкого завершення цієї війни, і це є причиною, чому союзники запровадили важку ціну для президента Путіна і Росії", — повідомив Столтенберг.

Як повідомялли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чому Росія ухиляється від переговорів з Україною. Росія заявляє про загрозу зриву переговорів із Україною, хоча сама потребує їх більше, ніж наша держава.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини