Головна Новини Оборона 2022 Арестович розповів, чому Росія ухиляється від переговорів з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, чому Росія ухиляється від переговорів з Україною

Арестович розповів про загрозу зриву переговорів

6 квітня 2022, 21:07
Поділіться публікацією:

Росія заявляє про загрозу зриву переговорів із Україною, хоча сама потребує їх більше, ніж наша держава. Як повідомляли "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу ФЕЙГІН LIVE.

Арестович розповів, чому Росія ухиляється від переговорів з Україною

Арестович - фото з відкритих джерел

За словами Арестовича, Росія заявила про загрозу зриву преговорів після того, як були виявлені звірства окупантів у Бучі та Ірпені.

"Насправді російська сторона потребує переговорів більше, ніж Україна. Вони просять про переговори, я це точно знаю. Тому вони зацікавлені", – зазначив Арестович в ефірі каналу.

Радник голови Офісу президента заявив, що, зважаючи на невиграшне становище російської армії на полі бою та постійний тиск санкцій на РФ, Росія гостро потребує укладання угоди з Україною.

"Поєднання цих речей здатне поламати не таку країну, як Російська Федерація. Хребет російської економіки вже починає тріщати і скоро зламається", — наголосив Арестович.

Також Арестович наголосив, що Росія прагне залишитися в переговорах переможцем.

"Тому вони собі малюють апокаліптичне взяття Харкова і будують плани космічного масштабу щодо взяття Маріуполя та зони ООС. Подивимося, поле бою все вирішить", — повідомив  радник голови Офісу президента.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти викрадають мирних українців і видають їх за полонених солдатів ЗСУ. Є свідчення, що, відступаючи з території Київщини, російські окупанти викрадали українців і тепер показують їх у російських ЗМІ як "полонених" військовослужбовців ЗСУ.

Читайте на порталі "Коментарі": Боррель закликав Європарламент надати більше зброї Україні й відмовитися від російських енергоносіїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини