Головна Новини Оборона 2022 США дозволили країнам НАТО постачати винищувачі в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

США дозволили країнам НАТО постачати винищувачі в Україну

Наразі НАТО не планує закривати небо над Україною

6 березня 2022, 22:25
Поділіться публікацією:

Триває обстріл мирного населення з неба російськими окупантами. НАТО досі заявляє, що не має наміру закривати небо над територією України. Посилаючись на заяви держсекретаря Ентоні Блінкена, ЗМІ поширюють інформацію, що США дадли "зелене світло" на постачання Україні винищувачів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Блінкена в ефірі новинної програми Face the Nation.

США дозволили країнам НАТО постачати винищувачі в Україну

Винищувач - фото з відкритих джерел

"У них (країн-членів НАТО — ред.) є "зелене світло" щодо авіації, і факт у тому, що ми прямо зараз розмовляємо з польськими друзями, щоб у разі, якщо вони вирішать поставити свої бойові літаки українцям, не постраждала їхня власна оборона. Ми ведемо з ними активні дискусії", — заявив Блінкен в ефірі програми.

Як повідомляли раніше "Коментарі", голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що в переговорах з делегацією від Росії щодо припинення війни існує два проблемні питання. Вони зокрема стосуються Криму та визнання "ЛДНР". Також Арахамія додав, що українська делегація досі не знає, як необхідно подолати ці бар'єри. Арахамія заявив, що делегація України не готова йти на копроміси стосовно територіальної цілісності нашої держави під час переговорів.

Також "Коментарі" писали, що окупанти перейшли у наступ на Запоріжжя. Противник веде наступ на Запоріжжя силами до 3-х БТГр і за допомогою авіації після перегрупування та введення частини оперативних резервів. Вночі поблизу Гуляйполя ЗСУ обронялися й завдавали всіма можливими засобами вогневого ураження противнику. Російські окупанти використовували нальоти авіації та артилерійські удари. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини