Головна Новини Оборона 2022 США допускають послаблення санкцій проти Росії: названо умову
commentss НОВИНИ Всі новини

США допускають послаблення санкцій проти Росії: названо умову

У разі будь-яких нових загроз санкцій проти Росії відновлять

29 квітня 2022, 12:50 comments3324
Поділіться публікацією:

США готові говорити про послаблення санкцій проти Росії. Однак це можливо тільки якщо Росія відведе свої війська з України. У разі будь-яких нових загроз Сполучені Штати повернуть санкції. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд в інтерв'ю "РБК-Україна".

США допускають послаблення санкцій проти Росії: названо умову

Вікторія Нуланд - фото з відкритих джерел

"Якщо росіяни справді підуть, то можна було б порівняти якесь послаблення санкцій із виведенням їхніх військ. Але ми також маємо бути готові повернути ці санкції, повторно застосувати їх, якщо Путін повернеться або погрожуватиме повернутися", — заявила Вікторія Нуланд.

Також заступниця держсекретаря США зазначила, що Україна може висловити прохання про відправлення міжнародних миротворців моніторингу угоди, які прослідкують за виведенням російської армії й забезпеченням безпеки вздовж кордону.

"Тому ми відкриті до розмови про будь-які речі, щоб гарантувати, що коли Україна виграє цю війну, це все ніколи не повториться", — заявила Вікторія Нуланд.

Як повідомляли раніше "Коментарі", захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів. Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та боротися з окупантами.

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються. Досить тривалий час у частково окупований Маріуполь постійно заходили російські війська, вони посилювали там свою присутність. Тепер росіяни вирішили поміняти тактику. Зафіксовано, що Росія виводить деякі частини із Маріуполя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини