Головна Новини Оборона 2022 Спроба загарбників атакувати «Азовсталь» закінчилась їх втечею і втратами: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Спроба загарбників атакувати «Азовсталь» закінчилась їх втечею і втратами: подробиці

Андрющенко опублікував відео, на якому видно, як тікають окупанти

29 квітня 2022, 14:15 comments3954
Поділіться публікацією:

У Маріуполі спроба російських окупантів здійснити атаку на завод "Азовсталь" закінчилася втечами й втратами загарбників. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі.

Спроба загарбників атакувати «Азовсталь» закінчилась їх втечею і втратами: подробиці

Втеча окупантів - Телеграм "Андрющенко Time"

Андрющенко опублікував відео, де видно втрати загарбників і можна побачити, як окупанти тікають після спроби взяти завод.

"Відео з останніх вуличних боїв в районі Азовсталі. Унікальне. Тому що зазвичай ми бачимо лише ТікТок бійців з порожніми вікнами. Тут — реальні наслідки спроб російських морпіхів атакувати "Азов" та наших морпіхів. Прямо як у Агати Крісті: був окупант і нема окупанта. Знову будуть казати — без втрат. Наші захисники — найкращі. Перетворюють російську військову еліту на добриво. Героям Слава!", — написав Андрющенко в Телеграмі.

Переглянути опубліковане радником мера відео можна за посиланням.

Як повідомляли раніше "Коментарі", захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів. Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та боротися з окупантами.

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються. Досить тривалий час у частково окупований Маріуполь постійно заходили російські війська, вони посилювали там свою присутність. Тепер росіяни вирішили поміняти тактику. Зафіксовано, що Росія виводить деякі частини із Маріуполя.

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП розповіли, як у Москві відреагували на пропозицію щодо Медведчука. Михайло Подоляк вважає, що Кремлю не цікавим є обмін Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/andriyshTime
comments

Обговорення


Новини