Головна Новини Оборона 2022 "Спасибі російським пропагандистам": ЗСУ знищили військову техніку, яка обстрілювала Сєвєродонецьк
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спасибі російським пропагандистам": ЗСУ знищили військову техніку, яка обстрілювала Сєвєродонецьк

Пропагандисти "засвітили" позицію, з якої обстрілювали українські міста

21 травня 2022, 22:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни знищили техніку окупантів у Луганській області. Про це повідомив голова Луганської обладміністрації Сергій Гайдай на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Спасибі російським пропагандистам": ЗСУ знищили військову техніку, яка обстрілювала Сєвєродонецьк

ЗСУ

Так, за інформацією Гайдая, захисники України знищили техніку, яка зруйнувала Павлоградський міст та обстрілювала Сєвєродонецьк.

"Дякую російським пропагандистам за наведення. Вихвалялися, а тепер і в пакети зібрати нічого. Так буде з кожним!", — зазначив Гайдай.

Також глава ОВА опублікував відео, на якому знято знищення ворожої бойової машини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на Харківщині знайшли вбитих російських військових : серед них був підполковник (ФОТО). Усього було знайдено 6 трупів, у форменому одязі вс рф. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що зростання курсу б'є рекорди: чому так відбувається і чому за 2-3 місяці курс знову може бути 30. В Україні спостерігається дефіцит валюти, але ситуація незабаром може змінитися. Читайте про це у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   чому анексія нових територій закінчиться великою бідою для РФ — чи наважиться Путін на такий крок. Анексія означатиме життя під санкціями для багатьох поколінь росіян. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали про те, що позбавили пляжників "стратегічного об'єкта" : окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. 20 травня по Одеській області було завдано чергового ракетного удару. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини