Головна Новини Оборона 2022 Скільки Росія втратила військових в Україні: оцінка НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки Росія втратила військових в Україні: оцінка НАТО

За оцінками НАТО, в Україні загинуло до 15 000 російських військовослужбовців

23 березня 2022, 21:49 comments2347
Поділіться публікацією:

У НАТО оцінюють втрати Росії від 7 тисяч до 15 тисяч російських військових за місяць війни проти України. Як повідомляють "Коментарі", про це пише УНН з посиланням на АР.

Скільки Росія втратила військових в Україні: оцінка НАТО

Російські військові - фото з відкритих джерел

Агентство опублікувало порівняння даних щодо втрат Росії за 10 років в Афганістані, які становили близько 15 тисяч солдатів.

Високопоставлений військовий представник НАТО повідомив, що оцінка НАТО заснована на даних українських офіційних джерел, на тому, що публікувала Росія (не відомо, навмисно чи ні) і на розвідувальних даних, які збирали з відкритих джерел.

Представник НАТО зазначив, що від 30 до 40 тисяч російських військових було вбито або поранено. Росія публікувала дуже мало інформації стосовно втрат. Лище одного разу, 2 березня, заявила, що близько 500 військових РФ вбито і приблизно 1600 поранено.

Україна стверджує, що армія вбила шістьох російських генералів. Натомість Росія підтвердила смерть лише одного.

Опубліковані дані НАТО стали першою публічною оцінкою втрат Росії від початку війни. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія готує провокації, щоб звинуватити ЗСУ: Харківська ОВА повідомила подробиці. Росія знову готує провокації: окупанти планують атакувати цивільні об'єкти на своїй же території і звинуватити в цьому Збройні сили України.

Також "Коментарі" писали, що представники українських Повітряних сил вже знищили 105 ворожих літаків, в тому числі 6 бойових машин російських окупантів  протягом останньої доби. Це, зокрема, один вертоліт, 5 безпілотних летальних апаратів і 5 крилатих ракет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини