Головна Новини Оборона 2022 Росія готує провокації, щоб звинуватити ЗСУ: Харківська ОВА повідомила подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готує провокації, щоб звинуватити ЗСУ: Харківська ОВА повідомила подробиці

Росія підготувала чергову порцію провокацій

23 березня 2022, 20:27
Поділіться публікацією:

Росія знову готує провокації: окупанти планують атакувати цивільні об'єкти на своїй же території і звинуватити в цьому Збройні сили України. Як повідомляли "Коментарі", таку заяву зробив голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі.

Росія готує провокації, щоб звинуватити ЗСУ: Харківська ОВА повідомила подробиці

ЗСУ - фото з відкритих джерел

"Є інформація, що росіяни будуть атакувати свої території, особливо цивільні об’єкти, а потім звинувачувати в цьому Збройні Сили України. Ці дії росіян спрямовані виключно на дискредитацію України та наших захисників", — заявив Синєгубов.

Синєгубов закликав не вірити брехні окупантів: ЗСУ ніколи не атакуватимуть об'єкти цивільної інфраструктури та мирних жителів, як це роблять окупанти.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Росії олігархи хочуть змусити Путіна припинити війну: готові до найрадикальніших кроків. Наразі представники великого бізнесу в Росії намагаються знайти способи впливу на Путіна та його оточення з силового боку.

Також "Коментарі" писали, що глава Кремля Володимир Путін доручив брати гроші за поставлений газ для "недружніх країн" лише у рублях. Президент РФ заявив, що усі споживачі повинні мати можливість плати за російський природний газ у рублях. При цьому він наголосив, що Росія й далі буде постачати газ відповідно до обсягів і цін, що прописані у контрактах.

Читайте на порталі "Коментарі": представники українських Повітряних сил вже знищили 105 ворожих літаків, в тому числі 6 бойових машин противника  протягом останньої доби. Це, зокрема, один вертоліт, 5 безпілотних летальних апаратів і 5 крилатих ракет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/2717
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

за мир

24 березня 2022, 11:17

https://www.youtube.com/watch?v=L4OWxcSeesI


Новини