Головна Новини Оборона 2022 СБУ затримала брата екснардепа Царьова на спробі організувати диверсії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ затримала брата екснардепа Царьова на спробі організувати диверсії: подробиці

Під час обшуків у підозрюваного було виявлено зброю та боєприпаси

19 травня 2022, 15:08 comments2581
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

СБУ затримала брата Олега Царьова на спробі організувати диверсії у східних регіонах. Про це повідомляється на офіційній сторінці Служби безпеки України у соціальній мережі Facebook.

СБУ затримала брата екснардепа Царьова на спробі організувати диверсії: подробиці

СБУ. Фото з відкритих джерел

Так, за даними СБУ, цей родич колишнього народного депутата-зрадника, ініціатора "новоросії" та поплічника президента-втікача януковича намагався організувати диверсійну діяльність у Дніпропетровській області.

"Після повномасштабного вторгнення він був упевнений у швидкій перемозі Росії, чекав на окупацію регіону та обіцяну йому посаду. А саме – крісла голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації", — повідомляє СБУ.

Співробітники СБУ з'ясували, що коли сподівання на безперешкодний прихід росіян не виправдалися, він став отримувати вказівки від своїх кураторів. Зокрема, його завданням було дестабілізувати ситуацію в регіоні за рахунок проведення серії вибухів на об'єктах транспортної та критичної інфраструктури.

Повідомляється, що СБУ встановила за ним контроль ще на первинному етапі підривної діяльності та запобігла неминучим негативним наслідкам.

"Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили у спеціально обладнаному сховку зброю та боєприпаси, тротилові шашки для здійснення диверсій, банківські картки та паспорти громадянина Росії", — пише СБУ.

Наразі чоловікові оголошено підозру за статтею "диверсія" Кримінального кодексу України. Планується обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Зеленського пояснили , яким способом тепер "розмовлятимуть" з Росією. Переговорник із Росією та радник голови ВП Михайло Подоляк просить не пропонувати Україні припинення вогню без тотального виведення військ РФ. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що де зупиниться Путін в Україні: які території Кремль зібрався анексувати і чому. Путін уже почав сумніватися, що окупація та анексія території іншої держави може пройти без очевидних наслідків. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував, що українські артилеристи знищили "глушилку" окупантів (ВІДЕО). ВСУ дають гідну відсіч ворогові. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що новий посол та спільна підтримка: що означають кроки США у російсько-українській війні. Твердженням Бріджіт Брінк на посаду посла в Україні США вкотре демонструють, що посилюватимуть підтримку України і у відображенні російської агресії, і у проведенні реформ. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

19 травня 2022, 15:03

мы вам "верим" - сказочные д@лбаебы


Новини