Головна Новини Оборона 2022 СБУ запобігла теракту на об'єкті масового скупчення людей у Запоріжжі
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ запобігла теракту на об'єкті масового скупчення людей у Запоріжжі

Відпрацьовується версія причетності російських спецслужб до підготовки злочину

12 травня 2022, 12:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України затримала чоловіка, котрий готував теракт в обласному центрі. Про це повідомляється на офіційній сторінці СБУ у соціальній мережі Facebook.

СБУ запобігла теракту на об'єкті масового скупчення людей у Запоріжжі

СБУ. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють правоохоронці, мешканець міста Дніпро 1966 року народження хотів посіяти хаос та паніку у місті Запоріжжі. Для цього чоловік спланував злочин на об'єкті масового скупчення людей у центрі міста.

"Вибуховий пристрій виготовив сам і замаскував його під милицю. Він вмонтував у її порожнину піропатрон, вибухову речовину, а для посилення ефекту ураження – начинив вибухівку елементами вражаючої дії: цвяхами та болтами", — СБУ.

На щастя, співробітникам СБУ вдалося спрацювати на випередження.

"Українська спецслужба затримала його у "підпільному" житлі, а вибухівку було знешкоджено", — повідомляє СБУ.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії, затриманий дає свідчення, відпрацьовується версія причетності російських спецслужб до підготовки злочину.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що про купанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: горить приватна будівля. Наразі інформація про постраждалих уточнюється.

Читайте також про те, що ворог активізувався – хоче вийти на адмінкордони одразу трьох областей – Генштаб ЗСУ. Москва хоче знову окупувати Слов'янськ.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що МОЗ спростило оформлення лікарняних листів для переселенців за кордоном. У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, в яких випадках українці, які перебувають за кордоном, можуть оформити лікарняний дистанційно і отримати державні соціальні виплати.

Також "Коментарі" повідомляли "Спалюємо і топимо російських окупантів": десантники показали, що стало з ворогом на річці Сіверський Донець. Українські воїни знищили окупантів та понтонну переправу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини