Головна Новини Оборона 2022 Розвідка Британії заявила про успішні контратаки ЗСУ та невдачі російських військ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Британії заявила про успішні контратаки ЗСУ та невдачі російських військ: подробиці

Незважаючи на збільшену активність, російські війська за останні 24 години не досягли значних успіхів

23 квітня 2022, 09:11
Поділіться публікацією:

Українські військові успішно контратакують російських окупантів, тому за останні 24 години ворог не досяг значного просування. Після двох місяців війни РФ так і не вдалося встановити контроль над повітряним простором в жодному регіоні нашої країни. Про це пише РБК-Україна, посилаючись на звіт розвідки Британії.

Розвідка Британії заявила про успішні контратаки ЗСУ та невдачі російських військ: подробиці

Розвідка Британії заявила про успішні контратаки ЗСУ - фото з відкритих джерел

Зазначається, що навіть зростаюча активність з боку російських військ не дозволили їм досягти суттєвого успіху за минулу добу, тому що контратаки ЗСУ перешкоджають їхнім зусиллям.

"Російські військово-повітряні та морські сили не встановили контроль в жодній з областей через ефективність української повітряної та морської оборони, що знижує їхню здатність досягти помітного прогресу", — повідомляє британська розвідка.

Крім цього, незважаючи на заяви російської влади про нібито взяття міста Маріуполь, там точаться запеклі бої, що ще більше уповільнює наступ РФ на Донбасі.

Нагадаємо, що за даними Генштабу ЗСУ, найактивніше ворог діє на Донецькому та Слобожанському напрямках, де підрозділи російських військ перегруповуються. Окупанти вдаються до ракетно-бомбових ударів по об'єктах як військової, так і цивільної інфраструктури. На Донецькому напрямку противник вдається до наступальних дій вздовж усієї лінії зіткнення. При цьому лише на територіях Донецької та Луганської областей за минулі 24 години українські військові відбили вісім атак супротивника.

Раніше у матеріалі порталу "Коментарі" — "Урожайний день для українського ППО": ЗСУ знищили 15 повітряних цілей окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини