Головна Новини Оборона 2022 Російський окупант розповів дружині про розстріл українки: перехоплення розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський окупант розповів дружині про розстріл українки: перехоплення розмови

Російський військовий розповів телефоном, як його товариш по службі вбив українську жінку

17 квітня 2022, 13:45 comments1783
Поділіться публікацією:

Російський окупант розповів дружині про розстріл українки: перехоплення розмови

Війна України. Фото - з відкритих джерел

Звірствам, які окупанти роблять на нашій землі, немає меж і тому з'явилося ще одне підтвердження. СБУ опублікувала чергове перехоплення розмови російського військового з дружиною, в якій він розповідав, що його товариші по службі розстрілюють українських жінок.

Як передає джерело, "герой", який розмовляє з дружиною, раніше був мобілізований росіянами так званої "ЛНР". У розмові він розповів про жорстоке вбивство його колегами українки:

"…там баба лежить якась, …башка прострелена, лежить, сіпається. У голові дірка... Покликали ще, він ще раз стрільнув, вона ще лежить-сіпається, він ще раз стрільнув... Все, кажу, їй пі**а. Я говорю, ви її хоч закопайте. Він її взяв і за ноги потяг кудись", — каже окупант. 

Також він пояснив, що у розстріляної жінки нібито брат був у "Азові". Тому його товариші по службі вбили її.

Почувши подробиці вбивства, на тому кінці дроту пролунало лише: "Все, годі".

"Воїн нібито обурюється поведінкою своїх товаришів по службі, але жодним чином не завадив цьому військовому злочину. Тільки порадив хоч закопати вбиту. Ось як справді виглядає російське "визволення"! Ми звільнимо нашу землю від цієї нечисті. А нелюди будуть покарані!", — зазначили у СБУ.

Увага! У відео є нецензурна лексика. 18+

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що українські військові розгромили колону російських окупантів, а також знищили велику кількість техніки загарбників. У Мережі опублікували фото.

Експерти висловили свою думку щодо ситуації в Маріуполі. На їхню думку, найбільш реальний варіант Маріуполя — не деблокада, а деокупація. Також, за їхніми словами, українцям слід підготуватися до глобальної та затяжної війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини