Головна Новини Оборона 2022 Російські окупанти завдали ракетного удару по Бердичеву на Житомирщині: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти завдали ракетного удару по Бердичеву на Житомирщині: є постраждалі

У результаті удару постраждали мирні люди

16 березня 2022, 16:04 comments1277
Поділіться публікацією:

Російські окупанти вранці 16 березня завдали ракетного удару по місту Бердичів на Житомирщині. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомлення Міністерства внутрішніх справ України в Телеграм-каналі.

Російські окупанти завдали ракетного удару по Бердичеву на Житомирщині: є постраждалі

Зруйнована будівля в Бердичеві - МВС України

МВС України повідомляє, що внаслідок атаки російських загарбників дві людини отримали травми. Також зазначається, що будівлі значно пошкоджені.

"Поліцейські Бердичівського райвідділу працюють на місці події, фіксуючи обставини та наслідки ракетного удару", — повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", цифрові паспорти повернулися в додаток "Дія". Зазначається, що цифровий паспорт у "Дії" можна використовувати в Україні так само, як і паперовий або пластиковий. У "Дії" наголошують, що з електронним паспортом можна проходити блокпости й показувати паспорт у застосунку поліції.

Також "Коментарі" писали, що українцям з 16 березня дозволили перетинати кордони Польщі, Словаччини, Угорщини та Молдови на приватних автомобілях без наявності в них полісів "Зелена карта". Страховий поліс дозволено придбати після перетину кордону в країні перебування. Польські страхові компанії ERGO, PZU та Warta надають поліси внутрішнього страхування цивільної відповідальності автовласників строком на 30 днів. Зв'язатися з агентами компаній українці можуть на прикордонних пунктах із польського боку кордону.

Читайте на порталі "Коментарі": за даними СВ ЗСУ 15 березня в небі над Одеською областю було збито двох винищувачів противника. Українські військові дають гідну відсіч ворогові та продовжують знищувати окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mvs_ukraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини