Головна Новини Оборона 2022 Російські окупанти безуспішно намагалися розвинути наступ на Запоріжжя – Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти безуспішно намагалися розвинути наступ на Запоріжжя – Генштаб ЗСУ

Ворог в напрямку Запоріжжя не досягнув успіху

25 квітня 2022, 20:44
Поділіться публікацією:

Російські окупанти не полишають спроб підібратися до Запоріжжя. Як повідомляють "Коментарі", про це свідчить оперативна інформація Генерального штабу Збройних сил України у Фейсбуці станом на 18:00 25 квітня.

Російські окупанти безуспішно намагалися розвинути наступ на Запоріжжя – Генштаб ЗСУ

Окупанти - фото з відкритих джерел

"На донецькому та таврійському напрямках ворог, посиливши обстріли наявними засобами вогневого ураження, намагався просунутись углиб території України в районах населених пунктів Коровій Яр і Рубіжне, розвинути наступ в напрямку Запоріжжя. Успіху не мав, зазнав втрат", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, у тимчасово окупованій Запорізькій області, у місті Енергодар, робітники федеральної служби безпеки росії продовжують проводити фільтраційні заходи.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Bellingcat назвали ключову мету Путіна в Україні до 9 травня. Керівник проекту розслідувань зазначив, що військово-політичному керівництву РФ все складніше і складніше приховати паніку. Є невизначене бажання продати росіянам бодай якусь "перемогу" до 9 травня. За словами журналіста-розслідувача, щодня без перемог викликає у росіян дедалі більше запитань, люди поступово перестають вірити у пропагандистські заяви російського керівництва.

Також "Коментарі" писали, що в Маріуполі окупанти можуть застосувати хімзброю, – розвідка. В Головному управлінні розвідки Міністерства оборони вважають, що ризик застосування проти цивільних та захисників Маріуполя хімічної зброї масового ураження дуже високий. За останніми даними розвідки, російське командування може застосувати в обложеному місті хімічну зброю для того, щоб уникнути втрат серед російських військовослужбовців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини