Головна Новини Оборона 2022 Росія змінила плани війни: у цілях повне захоплення трьох областей України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія змінила плани війни: у цілях повне захоплення трьох областей України

Окупанти планують захопити Донецьку, Луганську й Херсонську області

6 квітня 2022, 20:35 comments3163
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують підготовку до наступу на Сході й Півдні України з метою захоплення територій Донецької, Луганської та Херсонської областей. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Генеральному штабі Збройних сил України у Фейсбуці.

Росія змінила плани війни: у цілях повне захоплення трьох областей України

Російські окупанти - фото з відкритих джерел

Згідно зі зведенням Генштабу, російські окупанти ведуть підготовку до наступальної операції на Донбасі, щоб встановити контроль над Донецькою та Луганською областями.

Генштаб повідомляє, що окупанти зосереджують основні зусилля на наступальних діях, оскільки прагнуть прорвати оборону підрозділів Об’єднаних сил на Донецькому напрямку. Також окупанти намагаються взяти під свій контроль місто Маріуполь.

"Завершується перегрупування військ та відновлення боєздатності підрозділів Центрального військового округу, що виведені до районів Брянської та Курської областей", — йдеться в повідомленні Генштабу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти викрадають мирних українців і видають їх за полонених солдатів ЗСУ. Є свідчення, що, відступаючи з території Київщини, російські окупанти викрадали українців і тепер показують їх у російських ЗМІ як "полонених" військовослужбовців ЗСУ. Українських чоловіків перевдягли у військову форму й змушують брати участь у пропагандистських відеороликах.

Також "Коментарі" писали, що Росії уникають як прокаженого: у Міжнародному суді ООН РФ тепер без адвокатів. Більше не збираються продовжувати співпрацю з Росією навіть її адвокати в Міжнародному суді ООН.

Читайте на порталі "Коментарі": Боррель закликав Європарламент надати більше зброї Україні й відмовитися від російських енергоносіїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ghujg

6 квітня 2022, 22:26

вы ещё не учли часть Запорожской


Новини