Головна Новини Оборона 2022 Росія вже почала наступ на Донбас: в ОП повідомили подробиці першого етапу
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вже почала наступ на Донбас: в ОП повідомили подробиці першого етапу

Росія намагається проводити наступ на Донбасі

10 квітня 2022, 12:15 comments5602
Поділіться публікацією:

На Донбасі вже розпочався перший етап наступу військ РФ, очікується прибуття підкріплення для проведення другого етапу. Як повідомляют "Коментарі", таку заяву зробив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович в інтерв’ю Марку Фейгіну.

Росія вже почала наступ на Донбас: в ОП повідомили подробиці першого етапу

Російський військовий - фото з відкритих джерел

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович зазначив, російська армія спробує здійснти наступ одночасно з півночі та з півдня.

"Зараз усі чекають другий ешелон. А другий ешелон: це 10 БТГ (батальйонно-тактичних груп — ред.), що доїжджають з Далекого Сходу, останні, 5-та армія; і ті, кого вивели з півночі у нас – від Києва, Чернігова та Сум", — заявив Арестович під час інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський пояснив, навіщо Україні потрібні переговори з Росією — "лише Путін може зупинити війну". Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Україна не має іншого вибору, окрім як сісти за стіл переговорів із російським головою Путіним, адже тільки він може зупинити війну. 

Також "Коментарі" писали, що в ОП пояснили, чому найближчі два тижні визначать перебіг війни. Найближчі два тижні війни будуть вирішальними не лише тому, що відбуватимуться запеклі бої на сході України, але тому що ці битви визначать подальший перебіг бойових дій та наступну фазу війни. Окупанти зазнали поразки на шести напрямках. Тому в Москві вирішили залишити всі сили для досягнення стратегічної мети – окупації всього Донбасу та виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Читайте на порталі "Коментарі": удар по цистерні з азотною кислотою у Луганській області: вітер несе отруйну хмару на позиції окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дмитрий

10 квітня 2022, 11:37

Рашисты сучьи чтобы вы горели в аду


Новини