Головна Новини Оборона 2022 Росія вербує бойовиків у Придністров'ї для війни в Україні - розвідка Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вербує бойовиків у Придністров'ї для війни в Україні - розвідка Британії

Росія поповнює особовий склад бойовиками з Придністров'я

10 квітня 2022, 13:20
Поділіться публікацією:

Через значні втрати російської армії РФ прагне поповнити чисельність особового складу, залучивши до війни звільнених з військовї служби з 2012 року. Як повідомляюь "Коментарі", про це свідчить ранковий звіт британської розвідки у Твіттері.

Росія вербує бойовиків у Придністров'ї для війни в Україні - розвідка Британії

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

Згідно зі звітом британської розвідки, Росія через значні втрати у війні проти України намагається збільшити бойову потужність. Спроби Росії включають не лише залучення до бойових дій усіх звільнених з військової служби з 2012 року, але й вербування бойовиків із невизнаного придністровського регіону Молдови.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський пояснив, навіщо Україні потрібні переговори з Росією - "лише Путін може зупинити війну". Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Україна не має іншого вибору, окрім як сісти за стіл переговорів із російським головою Путіним, адже тільки він може зупинити війну. 

Також "Коментарі" писали, що в ОП пояснили, чому найближчі два тижні визначать перебіг війни. Найближчі два тижні війни будуть вирішальними не лише тому, що відбуватимуться запеклі бої на сході України, але тому що ці битви визначать подальший перебіг бойових дій та наступну фазу війни. Окупанти зазнали поразки на шести напрямках. Тому в Москві вирішили залишити всі сили для досягнення стратегічної мети – окупації всього Донбасу та виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Читате на порталі "Коментарі": удар по цистерні з азотною кислотою у Луганській області: вітер несе отруйну хмару на позиції окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини