Головна Новини Оборона 2022 Росія перейшла до плану "Б": кремль планує створити "сталінградську історію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перейшла до плану "Б": кремль планує створити "сталінградську історію"

В ОП повідомили про другий план росії і нові цілі кремля

14 квітня 2022, 13:03 comments16536
Поділіться публікацією:

Російські окупанти змінюють свою тактику у війні проти України через постійні програші. Вони потребують хоча б якоїсь "перемоги", тому перейшли до плану "Б". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

Росія перейшла до плану "Б": кремль планує створити "сталінградську історію"

Подоляк - фото з відкритих джерел

Як зазначив Подоляк, раніше росія не мала конкретних планів, окрім нісенітниць про "візьмемо за 72 години". Наразі росіяни зосереджують свої сили на деяких напрямках, зокрема на Донбасі, щоб здобути хоча б якісь перемоги. Однак, за словами Подоляка, Збройні сили України до цього готові.

"Вони концентруються на Донбасі, на Сході, на Півдні і хочуть створити там "сталінградську історію" для того, щоб отримати певні перемоги, щоб хоч щось продати в себе на внутрішньому ринку", — зазначив Подоляк в ефірі телемарафону.

Також Подоляк додав, що у росії досі багато ресурсів, тому розслаблятися зарано. Наразі росія не так сильно потерпає від санкцій, щоб припинити вкладення грошей у війну. Подоляк наголосив, що Україна хоче, щоб партнери вводили більш жорсткі обмеження проти рф.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія знову загрожує ядерною зброєю – причина розширення НАТО за рахунок Швеції та Фінляндії. У Кремлі не приховують роздратування від намірів Швеції та Фінляндії вже цього літа приєднатися до НАТО. Саме тому Москва відкрито заявляє, що готова стягнути ядерну зброю до Балтики. Йдеться про кораблі з відповідними ракетами.

Читайте на порталі "Коментарі": ворог міняє військову тактику: що розповіли в українській розвідці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини