Головна Новини Оборона 2022 Ворог міняє військову тактику: що розповіли в українській розвідці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог міняє військову тактику: що розповіли в українській розвідці

Росія міняє воєнну тактику наступу на Донбасі

14 квітня 2022, 09:41 comments1625
Поділіться публікацією:

Як повідомляє розвідка, окупанти отримали нові вказівки від командування про воєнну тактику на полі бою. Про це свідчать перехоплення телефонних розмов, йдеться на сторінці Головного управління розвідки Міноборони. Також російські солдати скаржилися рідним, що їхніх стріляють щодня, а вони прорвати оборону не можуть.

Ворог міняє військову тактику: що розповіли в українській розвідці

Зруйновані міста внаслідок обстрілів окупантів, фото Фейсбук

За словами мобілізованого військовослужбовця російської армії Олега Карасьова, він отримав інформацію про те, які міста на Донеччині треба зрівняти із землею. Так, командування дало наказ бомбардувати постійно Лисичанськ і Сєвєродонецьк, а Рубіжне взяти. Окупантам дали строк до 10 травня, а потім все руйнувати, якщо не захоплять.

Тож тепер тактику війни, яку веде росія проти України, змінюють на протилежну — спочатку обстріли ракетами та РСЗО, а потім по руїнах рухатиметься піхота. До таких дій окупанти вже вдавалися у Волновасі та продовжують руйнувати Маріуполь.

Тобто росія цілеспрямовано знищує міста та вчиняє злочини проти мирного населення. Вказівки "рівняти із землею" надає вище військово-політичне керівництво країни-агресора.

Як повідомляє Генштаб, керівництво російської армії хоче мобілізувати 60-70 тисяч чоловіків з так званої “ДНР”, однак поки що їм вдалоя силою відправити на війну лише 20% від цієї кількості.

За даними Донецької військової адміністрації, 13 квітня окупанти завдали ракетного удару по Черкаському. За добу поранено 10 людей. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі. На Луганщині продовжуються обстріли, наступи і намагання точкових атак не припиняються в Попасній, Кремінній і Рубіжному. Окупанти кількістю до роти йдуть у наступ, позаду них йдуть загороджувальні загони — так звані кадирівці, ЛНР-івці. Однак окупанти постійно втрачають дуже багато людей — кожен день, кожну атаку. За день 30−50 орків наші захисники вбивають, техніка підбита.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Генштабі розповіли, де зараз йдуть найгарячіші бої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини