Головна Новини Оборона 2022 Росія перенесе бойові дії на свою територію: в Офісі президента зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перенесе бойові дії на свою територію: в Офісі президента зробили заяву

Михайло Подоляк вважає, що кількість вибухів на військових складах та нафтобазах РФ збільшиться

29 квітня 2022, 13:04
Поділіться публікацією:

Росія може перенести бойові дії на свою територію і росіяни й надалі підриватимуть що-небудь. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Росія перенесе бойові дії на свою територію: в Офісі президента зробили заяву

Інцидент у Брянську - фото з відкритих джерел

"Інтенсивність бойових дій, яку сьогодні демонструє Російська Федерація, вона однозначно перенесе бойові дії на територію Російської Федерації. Адже це зрозуміло. І неважливо хто там буде воювати. Може бути, вони будуть там провокації свої створювати, можливо, вони будуть підривати", — заявив в інтерв'ю Михайло Подоляк.

За словами радника голови ОП, й надалі Росія матиме неприємності на базах з паливом та складах, де зберігається зброя.

"Навіть якщо Україна не буде до цього причетна, безумовно, ми будемо з цікавістю за цим спостерігати, як падає велика та потужна російська вертикаль влади", — додав Подоляк.

Як повідомляли раніше "Коментарі", захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів. Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та боротися з окупантами. 

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються. Досить тривалий час у частково окупований Маріуполь постійно заходили російські війська, вони посилювали там свою присутність. Тепер росіяни вирішили поміняти тактику. Зафіксовано, що Росія виводить деякі частини із Маріуполя. 

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП розповіли, як у Москві відреагували на пропозицію щодо Медведчука. Михайло Подоляк вважає, що Кремлю не цікавим є обмін Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини