Головна Новини Оборона 2022 Росія перекидає війська з Білорусі на Донбас - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перекидає війська з Білорусі на Донбас - розвідка

Росія закінчує перегрупування військ

22 квітня 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

Росія передислокує свої війська, які перебували в Білорусі, на східні території України. РФ намагається відшукати "найбільш вразливі місця" оборони України, щоб розпочати повномасштабний наступ на Донбас. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив представник головного управління розвідки Міноборони в ефірі телемарафону Вадим Скібіцький.

Росія перекидає війська з Білорусі на Донбас - розвідка

Війська рф - фото з відкритих джерел

"Противник на сьогодні закінчує перегрупування військ, всі батальйонно-тактичні групи, які були до цього зосереджені на території Білорусі, біля наших північних кордонів, вони зараз перекидаються на схід України. Це по-перше, а по-друге, по всім напрямкам противник зараз намагається визначити найбільш вразливі місця ЗСУ, щоб почати широкомасштабний наступ і закріпити свій успіх насамперед в Донецькому район", — заявив Скібіцький під час телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія може влаштувати провокації на Великдень: СБУ повідомила подробиці. Правоохоронні органи звернулися до вірян із закликом зберігати особливу пильність на Великдень, оскільки ворог може влаштувати провокації. СБУ закликає вірян уникати масових скупчень у церквах, а головам церков — мінімізувати кількість присутніх на богослужіннях.

Також "Коментарі" писали, що Росія офіційно визнала, що хоче контролювати і схід, і південь України: у ОП відреагували. Плани російської армії у "другій фазі спецоперації" щодо встановлення повного контролю над сходом та півднем України прокоментував глава Офісу президента України Андрій Єрмак.

Читайте на порталі "Коментарі": випробування міжконтинентальної ракети в РФ: яку мету переслідує Кремль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини