Головна Новини Оборона 2022 Росія може влаштувати провокації на Великдень: СБУ повідомила подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія може влаштувати провокації на Великдень: СБУ повідомила подробиці

Правоохоронці закликають вірян бути особливо пильними на Великдень

22 квітня 2022, 14:53
Поділіться публікацією:

Правоохоронні органи звернулися до вірян із закликом зберігати особливу пильність на Великдень, оскільки ворог може влаштувати провокації. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікувала Служба безпеки України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Росія може влаштувати провокації на Великдень: СБУ повідомила подробиці

Віряни - фото з відкритих джерел

"Підлості ворога достатньо, щоб влаштувати провокації навіть у Великдень – одне з найбільших християнських свят. Тож закликаємо українців бути особливо пильними у цей період", — йдеться в повідмленні СБУ. 

Також СБУ зазначає, що російська пропаганда вже поширила одну із заяв щодо можливих насильницьких дій стосовно віруючих саме в час великодніх свят. Тобто російські ЗМІ вже готують основу для можливих подальших провокацій від армії рф. І заздалегідь перекладають відповідальність за провокації на представників "націоналістичних об'єднань".

"Служба безпеки України та Національна поліція докладуть максимум зусиль, щоб Великдень пройшов безпечно. Проте громадянам слід враховувати, що в нашій країні триває війна, і ворог готовий до будь-яких дій щодо цивільного населення. Повага до церков і святинь у нього теж відсутня – про це свідчать численні бомбардування таких об’єктів", — пише СБУ.

СБУ закликає вірян уникати масових скупчень у церквах, а головам церков — мінімізувати кількість присутніх на богослужіннях.

Як повідомляли раніше "Коментарі": Росія офіційно визнала, що хоче контролювати і схід, і південь України: у ОП відреагували. Плани російської армії у "другій фазі спецоперації" щодо встановлення повного контролю над сходом та півднем України прокоментував глава Офісу президента України Андрій Єрмак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини