Головна Новини Оборона 2022 РНБО підтвердила початок нової фази російського наступу на сході України
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО підтвердила початок нової фази російського наступу на сході України

Окупантам вдалося "пройти" у двох містах, наразі тривають бої

18 квітня 2022, 21:39
Поділіться публікацією:

Російські військові розпочали новий етап наступу на сході України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов під час ефіру національного телемарафону.

РНБО підтвердила початок нової фази російського наступу на сході України

Техніка окупантів - фото з відкритих джерел

"Це офіційна заява. Сьогодні зранку майже по всій лінії фронту Донецької, Луганської і Харківської областей окупанти мали спробу прорвати нашу оборону. На щастя, наші військові тримаються, тільки в двох містах вони [окупанти] пройшли. Це Кремінна і ще одне невеличке місто. Тривають бої, ми не здаємо своїх територій і спроба почати активну фазу у них почалася сьогодні зранку", — заявив Данілов під час телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", РФ зосередила у Чорному морі багато крилатих ракет. В акваторії Чорного моря знаходиться  п'ять  російських носіїв  крилатих ракет морського базування типу "Калібр",  всього у них щонайменше 36 ракет. За минулу  добу число вильотів екіпажів оперативно-тактичної авіації РФ збільшилось  у півтора раза.

Також "Коментарі" писали, що голова Луганської ОВА пояснив, чому ЗСУ відійшли з Кремінної - "не треба шукати зраду". Голова Луганської обласної військової адміністрації пояснив, чому українські військові вийшли з Кремінної. Збройні сили України повинні перегрупуватися, щоб повторно йти в бій, бо російські військові почали рівняти місто із землею замість здійснення атаки.

Читайте на порталі "Коментарі": пропаганду ніхто не скасовував: окупанти в Генічеську встановили пам'ятник російському революціонеру. У тимчасово окупованому місті окупанти разом із колаборантами встановили пам'ятник російському революціонеру Володимиру Леніну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини